Betonielementit kerrostaloihin

Valmistamme betonielementtejä pääosin kerrostalorakentamiseen ja hoidamme kymmeniä kohteita vuodessa. Tuotantomme on käynnissä jatkuvasti, ja elementtien toimitus onnistuu myös talvella. Toimitamme elementtejä niin pienille kuin suurillekin työmaille.

Osaamisemme pääsee parhaiten oikeuksiinsa kokonaistoimituksissa, joissa valmistamme ja toimitamme kaikki kohteessa tarvittavat elementit: sokkelit, ulko- ja väliseinät, taso- ja
parvekelaatat sekä pilari- ja palkkielementit.

Kokonaisvaltainen toimitus on asiakkaan kannalta helppo vaihtoehto, joka tehostaa koko rakennusprojektin läpivientiä. Siinä asiakkaamme saa parhaan hyödyn myös pitkästä kokemuksestamme aikataulujen ja resursoinnin suunnittelussa. Me tiedämme, että elementeillä ei ole varaa myöhästyä.

Lue lisää:


Muut palvelut

Hallit

Suunnittelemme ja toteutamme betonirakenteisia elementtihalleja. Asiakkaan halutessa toimitamme hallielementit asennettuina.

Pientalot

Toimitamme betonielementtejä pientaloihin yhteistyökumppanimme kautta. Asiakkaan tarpeen mukaan toimitus kattaa joko pientalon kaikki elementit tai kellarikerroksen elementit.

Muut kohteet

Valmistamme myös laituriponttoneita, meluseiniä ja muita vastaavia elementtejä.