Referenssit

Monipuoliset ja nykyaikaiset ratkaisut betonirakentamiseen

Tälle sivulle olemme koonneet osan referenssi­kohteistamme

Maanläheinen ja ketterä toimintatapamme mahdollistaa haastavatkin projektit.
Olemme aidosti asiakkaan puolella aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Toivomme, että referenssimme antavat teille inspiraatiota ja luottamusta valita meidät kumppaniksi omalle rakennushankkeellenne.

Majurinkatu 19, Espoo
Asuinkerrostalo

Toteutettu yhteistyössä Fira rakennus Oy:n kanssa.
Rakennuttaja: Espoon asunnot

Asuinkerrostalo Espoossa tarjosi ainutlaatuisen tilaisuuden hyödyntää betonielementtien luovia mahdollisuuksia. Tämä referenssikohde erottuu monipuolisten pintavaihtoehtojen ansiosta. Alakerran graafiset elementit loivat vaikuttavan koivumetsän ilmeen, kun taas peruskerrokset saivat arvokkaan ulkonäön uritetusta valkobetonista.

Tehtaallamme suoritettu mustan raidan esimaalaus julkisivuun lisäsi kontrastia ja tyylikkyyttä. Yhdessä asiakkaamme kanssa pyrimme maksimoimaan elementtirakentamisen edut, asentaen valmiiksi ikkunat vesipelleineen. Tavoitteenamme oli saavuttaa tehokas ja korkealaatuinen rakennusprosessi.

Betonialanperheyritys

Runoratsunkatu 17, Espoo
Asuinkerrostalo

Toteutettu yhteistyössä Lujatalo Oy:n kanssa.
Rakennuttaja: Ilmarinen asunnot

Valkobetoninen kerrostalokohde, jossa uritetut julkisivuelementit ovat keskeisessä roolissa. Erityisesti alakerroksen lautamuottipintainen julkisivu oli hieno yksityiskohta. Yhteistyössä arkkitehdin kanssa päädyimme käyttämään hieman tavallista vaaleampaa harmaata betonia, joka loi selkeän ja elävän pinnan.

Pyrimme tehokkaaseen ja korkealaatuiseen rakennusprosessiin, joten asensimme tehtaalla ikkunat vesipelteineen valmiiksi. Tämä ratkaisu takasi kuivaketjun säilymisen rakentamisen aikana ja varmisti jatkuvan laadunvalvonnan. Yhteistyömme arkkitehdin ja muiden sidosryhmien kanssa mahdollisti sujuvan etenemisen ja tavoiteltujen lopputulosten saavuttamisen.

Betonialanperheyritys

Hellberginmäen
pysäköinti­laitoksen
julkisivu, Porvoo

Toteutettu yhteistyössä YIT:n kanssa.
Hellberg pysäköintilaitos
Arja Kärkkäisen suunnittelema taideseinä

Hellberginmäen pysäköintilaitoksen julkisivu. Projektiin kuului Arja Kärkkäisen suunnitteleman taideseinän toteuttaminen. Elementtien kuvioinnit totetutettiin pintahidastimella käsitellyllä väribetonilla.. Kiviaineksina käytettiin tarkasti valittuja materiaaleja, kuten mustaa gabroa ja Paraisten valkoharmaata kalkkikiveä.

Tämän ainutlaatuisen taideseinän toteutus edellytti tiivistä suunnitteluyhteistyötä Arja Kärkkäisen kanssa. Visuaalinen harmonia ja taideteoksen saumaton integrointi pysäköintilaitoksen julkisivuun saavutettiin huolellisella työllä ja tarkalla toteutuksella.

Betonialanperheyritys

Lippulaivan laine ja
Meriheinä, Espoo

Toteutettu yhteistyössä Hausia Oy:n kanssa.

Kohteeseen tehtiin tiililaattapintaista sandwich-julkisivuelementtiä. Kyseisessä kohteessa parvekkeilla käytettiin aaltokuvioituja betonielementtejä, jotka tarjosivat julkisivulle lisäulottuvuutta ja visuaalista houkuttelevuutta. Arkkitehdin toiveena oli saada elementtisaumojen näkyvyys minimoitua, ja tämä asetti projektille omat haasteensa. Kuitenkin tiimimme ammattitaito ja tarkka suunnittelu mahdollistivat halutun lopputuloksen saavuttamisen.

Kohde erottuu tarkkaan harkituista tiililaattapinnoista, joiden yhdistelmässä aaltokuvioitujen parvekeselementtien kanssa syntyy harmoninen ja esteettisesti hienostunut kokonaisuus. Projektin onnistuminen kertoo tiimimme tinkimättömästä työmoraalista ja intohimosta tarjota erinomaisia julkisivuratkaisuja. Olemme ylpeitä siitä, että pystyimme vastaamaan arkkitehdin asettamiin vaatimuksiin ja luomaan korkealaatuisen julkisivun, joka ylittää asiakkaan odotukset.