Yritys

Kokenut betonielementtivalmistaja

NB-Seinä Oy on vuonna 1994 perustettu betonialan perheyritys. Olemme aloittaneet toimintamme Nurmijärveltä ja vuonna 2008 siirryimme Lopen Läyliäisiin.

Palveluksessamme työskentelee noin 90 betonialan ammattilaista. Osaava henkilöstö on avain laadukkaaseen ja menestyksekkääseen toimintaan. Tuotantomme kuuluu Inspectan laadunvalvonnan piiriin ja kaikki tuotteemme ovat FI-merkittyjä sekä tuotteistamme CE-merkittyjä ovat ne tuotteet jotka kuuluvat harmonisoitujen tuotestandardien piiriin.

Pyrimme kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme jatkuvasti. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöinen palvelu, toimitusvarmuus tiukoissakin aikatauluissa ja pienen kokomme tuoma joustavuus. Myös taloudellinen tilanteemme on vankalla pohjalla.

Viime vuosien aikana olemme laajentaneet tuotanto- ja varastotilojamme. Valmistamme elementit lämpimissä tuotantotiloissa ja valmiit elementit siirrämme odottamaan toimitusta katettuun varastohalliimme.  Käytössämme on noin 8000 m2 tuotantohalli, 9000m2 katettua varastotilaa ja noin 1000 m2 muuta lämmintä tilaa.

Katso esittelyvideo

Tutustu esitteeseemme