Yritys

Kokenut betonielementtivalmistaja NB-Seinä Oy on vuonna 1994 perustettu betonialan perheyritys. Olemme aloittaneet toimintamme Nurmijärveltä ja vuonna 2008 siirryimme Lopen Läyliäisiin.

Palveluksessamme työskentelee yli 100 betonialan ammattilaista. Osaava henkilöstö on avain laadukkaaseen ja menestyksekkääseen toimintaan. Tuotantomme kuuluu Kiwa Inspectan laadunvalvonnan piiriin ja kaikki tuotteemme ovat FI-merkittyjä sekä tuotteistamme CE-merkittyjä ovat ne tuotteet jotka kuuluvat harmonisoitujen tuotestandardien piiriin.

Pyrimme kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme jatkuvasti. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöinen palvelu, toimitusvarmuus tiukoissakin aikatauluissa, sekä tehokkaan porukkamme tuoma joustavuus. Myös taloudellinen tilanteemme on vankalla pohjalla.

Viime vuosien aikana olemme laajentaneet tuotanto- ja varastotilojamme. Valmistamme elementit lämpimissä tuotantotiloissa ja valmiit elementit siirrämme odottamaan toimitusta katettuun varastohalliimme. Käytössämme on noin 15000 m2 tuotantohalli, 17000m2 katettua varastotilaa ja 1000 m2 muuta lämmintä tilaa.

TUTUSTU ESITTEESEEMME