Yritys

Kokenut betonielementtivalmistaja NB-Seinä Oy on vuonna 1994 perustettu betonialan perheyritys. Olemme aloittaneet toimintamme Nurmijärveltä ja vuonna 2008 siirryimme Lopen Läyliäisiin.

Palveluksessamme työskentelee yli 100 betonialan ammattilaista. Osaava henkilöstö on avain laadukkaaseen ja menestyksekkääseen toimintaan. Tuotantomme kuuluu Kiwa Inspectan laadunvalvonnan piiriin ja kaikki tuotteemme ovat FI-merkittyjä sekä tuotteistamme CE-merkittyjä ovat ne tuotteet jotka kuuluvat harmonisoitujen tuotestandardien piiriin.

Pyrimme kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme jatkuvasti. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöinen palvelu, toimitusvarmuus tiukoissakin aikatauluissa, sekä tehokkaan porukkamme tuoma joustavuus. Myös taloudellinen tilanteemme on vankalla pohjalla.

Viime vuosien aikana olemme laajentaneet tuotanto- ja varastotilojamme. Valmistamme elementit lämpimissä tuotantotiloissa ja valmiit elementit siirrämme odottamaan toimitusta katettuun varastohalliimme. Käytössämme on noin 15000 m2 tuotantohalli, 17000m2 katettua varastotilaa ja 1000 m2 muuta lämmintä tilaa.

TUTUSTU ESITTEESEEMME

Tuotteistamme

Massiivilaatat: vankkaa pohjaa modernille rakentamiselle

Massiivilaatat ovat vahvoja ja kestäviä. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi perustuksiin, lattioihin ja seiniin. Massiivilaattoja on saatavilla erilaisilla muotoilla ja kooilla, joten ne voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin projektin vaatimuksia.

Parvekelaatat: mukautettavia ratkaisuja parvekkeiden rakentamiseen

Parvekelaatat tarjoavat mukautettavia ratkaisuja parvekkeiden rakentamiseen. Ne voidaan valmistaa kuppi- tai kiilalaattoina, riippuen siitä, millainen muotoilu sopii parhaiten projektisi konseptiin. Parvekelaatoissa voidaan käyttää erilaisia vedenpoistojärjestelmiä, jotka varmistavat parvekkeen pinnan pitkäaikaisen kestävyyden.

Parvekelaatan pintakäsittelyt

Parvekelaatan pintaan voidaan valita erilaisia käsittelyjä, jotka vaikuttavat sen ulkonäköön ja ominaisuuksiin. Pesubetonipinta on helppohoitoinen ja antaa laatoille modernin ilmeen. Harjattu tai telattu pinta puolestaan tuo parvekkeelle luonnollisemman ilmeen.

Laaja valikoima laattatyyppejä

NB-Seinä tarjoaa laajan valikoiman laattatyyppejä erilaisiin rakennusprojekteihin. Olipa kyseessä sitten massiivilaatat tuomassa vankkuutta rakenteisiin tai parvekelaatat mukautettavissa olevina ratkaisuina, löydät meiltä laadukkaat ja nykyaikaiset vaihtoehdot rakentamiseen.

 

Betonipilari

NB-Seinän pilarit tarjoavat vahvaa ja joustavaa tukea erilaisiin rakennushankkeisiin. Ne ovat suunniteltu kestämään suuria kuormituksia ja tarjoamaan tyylikkään ilmeen.

Pilarit on saatavilla pyöreinä tai nelikulmaisina. Pyöreät pilarit ovat tyylikkäitä ja kestäviä, kun taas nelikulmaiset pilarit ovat tehokkaita ja helppoasenteisia.

Pilarien halkaisija on valittavissa neljästä eri vaihtoehdosta: 250 mm, 300 mm, 400 mm, 500 mm tai 700 mm.

Betonipalkit

NB-Seinän palkit tarjoavat joustavia ratkaisuja erilaisiin rakenneratkaisuihin. Ne ovat suunniteltu tukemaan rakenteiden muotoilua ja tarjoamaan rakenteellista kestävyyttä.

Palkit on saatavilla suorakaide- ja leukapalkkina. Suorakaidepalkit ovat tehokkaita ja helppoasenteisia, kun taas leukapalkit ovat tyylikkäitä ja kestäviä.

Palkin koko ja muoto valitaan projektin vaatimusten mukaan.

NB-Seinä tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua pilarien ja palkkien toimitukseen. Pilarit ja palkit valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Tarjoamme suunnittelu- ja asennuspalveluita, jotta voit varmistaa, että pilarit ja palkit sopivat täydellisesti projektiisi.

 

Betonin monimuotoisuus

Väribetoni: Visuaalista näyttävyyttä

Väribetoni avaa ovet rakentamisen visuaaliseen maailmaan. Se ei ole vain kestävä rakennusmateriaali, vaan myös taiteellinen ilmaisuvoima. NB-Seinän väribetonivalikoima tarjoaa monipuolisia värisävyjä sekä erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja, joiden avulla voit räätälöidä rakennuksesi ilmeen juuri sellaiseksi kuin haluat.

Väribetonin avulla voit luoda rakennukseesi esimerkiksi:

  • Värikkään ja huomiota herättävän ilmeen
  • Luonnonläheisen ja harmonisen ilmeen
  • Modernin ja futuristisen ilmeen

 

Väribetoni on laadukasta ja kestävää. Se on myös helppohoitoista ja pysyy kauniina pitkään.

Graafinen betoni: Rakennustaidetta

Anna rakennuksellesi taiteellinen leima graafisen betonin avulla. NB-Seinän elementtitehdas luo ainutlaatuisia kuvioita, urituksia ja pintakäsittelyjä, jotka tekevät rakennuksistasi visuaalisesti vaikuttavia taideteoksia.

Graafisen betonin avulla voit luoda rakennukseesi esimerkiksi:

  • Geometrien ja muotojen leikittelyä
  • Tekstiilimaisia pintoja
  • Kolmiulotteisen vaikutelman

 

Graafinen betoni on monipuolinen ja innovatiivinen materiaali, joka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet luovuudelle.

Graafinen betoni

Tiililaattaelementti: Perinnettä nykyaikaan

Perinne ja moderni kohtaavat tiililaattaelementeissämme. Tarjoamme ratkaisuja, jotka yhdistävät tiilen ajattoman kauneuden betonin kestävyyteen.

Tiililaattaelementtimme eivät ainoastaan täytä teknisiä vaatimuksia, vaan tuovat myös perinteisen tiilen visuaalisen ilmeen rakennuksiisi. Tiililaattaelementit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja ne kestävät aikaa ja olosuhteiden vaihteluja.

Luonnonkivi: Kauneutta kestävästi

Luonnonkivipinnat betonirakenteissa tuovat luonnon kauneuden ja betonin lujuuden yhteen. NB-Seinä tarjoaa erilaisia luonnonkivipintoja, kuten klinkkeriä ja muita kestäviä vaihtoehtoja, jotka antavat rakennuksillesi luonnollisen ja ajattoman ilmeen.

Luonnonkivestä valmistetut betonielementit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja ne kestävät aikaa ja olosuhteiden vaihteluja. Luonnonkivi myös eristää hyvin lämpöä ja ääntä, mikä parantaa rakennuksen energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Profiloidut pinnat: Yksilöllisyys betonissa

Profiloidut betonipinnat avaavat mahdollisuuden luoda yksilöllisiä ja kiinnostavia rakennusratkaisuja. Uritetut ja profiloidut betonielementit antavat rakennuksellesi ainutlaatuisen ja hienostuneen ilmeen.

Profiloidut pinnat tarjoavat rajattoman mahdollisuuden muokata betonia juuri tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi valita pinnan, joka muistuttaa luonnonkiveä, puupintaa tai muuta materiaalia. Profiloidut pinnat voivat myös lisätä rakennuksen äänieristyskykyä.

Kutsu meidät suunnittelupalaveriin

Ota yhteyttä ja keskustele kanssamme, miten väribetoni, graafinen betoni, tiililaattaelementit, luonnonkivi tai profiloidut pinnat voivat sopia juuri sinun projektiisi. Autamme mielellämme löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi.